Ingredience: Na cca 4 porce potřebujeme:1 lžíci tuku, 1 cibuli, hořčici (plnotučnou i kremžskou), 4 plátky vepřového masa, Masox, sůl, pepř, hořčičné semínko
Postup přípravy: Maso hojně pomažeme hořčicí a necháme alespoň hodinu marinovat. V hrnci rozhřejeme tuk a osmažíme na něm cibuli nakrájenou na plátky a lžičku hořčičného semínka. Potom položíme na cibuli plátky masa a osmažíme je z obou stran. Maso podlijeme asi 3 dcl vody a přidáme do ní Masox a dvě lžíce hořčice (1 krémžské a 1 plnotučné). Dusíme cca půl hodiny a průběžně podléváme. Osolíme, opepříme. Jako přílohu podáváme buď rýži nebo bramborové knedlíky.
Počet porcí: 4 Doba přípravy: 45 min.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář