Ingredience: buřty, cibule, česnek, majoránka, sojová omáčka, černé pivo, kečup, plnotučná hořčice
Postup přípravy: Buřty oloupeme, podélně nakrojíme, oloupanou cibuli rozkrojíme napůl a nakrájíme na plátky. Do buřtů dáme lžičku plnotučné hořčice a plátek cibule. Takto připravené buřty vložíme do pekáčku a dáme do předehřáté trouby lehce opéct cca tak 10 minut.
Nyní s připravíme omáčku: smícháme černé pivo s kečupem - kolik piva, tolik kečupu, přidáme rozmačkaný česnek (já dávám tak na litr směsi piva a kečupu půl hlavičky), majoránku a zastříkneme jemně sojovou omáčkou (ještě dávám pro vylepšení na kolečka nakrájenou a osmaženou pikantní klobásu), řádně promícháme a vlijeme do pekáčku na buřty. Pečeme v troubě 30-40 minut.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář