Jdi na obsah Jdi na menu
 


Suroviny: 170 ml vlážné nechlorované vody 1 pol. lžíce piva 1 pol. lžíce kvalitního oleje 1 pol. lžíce medu 280 g hladké mouky (část lze nahradit celozrnou či špaldovou) 1 čaj. lžička droždí sušeného 1 čaj. lžička soli polovina čaj. lžičky kmínu 2 - 3 utřené stroužky česneku hrst provensálského koření špetka mletého pepře a mleté papriky (koření lze obměni, vynechat, nahradit oblíbeným...) Postup: Vsypeme do nádoby v uvedeném pořadí... Zvolíme program bagety, po uhnětenení a vykynutí rozdělíme na 4 části, ručně vytvarujeme, dáme na rošty "švem dolů, nařízneme a pekárna v rámci programu sama upeče. Já volím střední kůrku... Dobrou chuť
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář