Suroviny:
170 ml vlážné nechlorované vody
1 pol. lžíce piva
1 pol. lžíce kvalitního oleje
1 pol. lžíce medu
280 g hladké mouky (část lze nahradit celozrnou či špaldovou)
1 čaj. lžička droždí sušeného
1 čaj. lžička soli
polovina čaj. lžičky kmínu
2 - 3 utřené stroužky česneku
hrst provensálského koření
špetka mletého pepře a mleté papriky
(koření lze obměni, vynechat, nahradit oblíbeným...)
Postup:
Vsypeme do nádoby v uvedeném pořadí... Zvolíme program bagety, po uhnětenení a vykynutí rozdělíme na 4 části, ručně vytvarujeme, dáme na rošty "švem dolů, nařízneme a pekárna v rámci programu sama upeče. Já volím střední kůrku... Dobrou chuť
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář