Ingredience
1 konzerva tuňáku v rostlinném nálevu, 1/2 sáčku špaget nebo jiných těstovin, 1 žlutá paprika, 3 plátky eidamu, mozzarela (stačí menší balení), rajčatový protlak, 2 rajčata, 1 stroužek česneku, bazalka, provensálské koření, koření směs na ryby, alpská sůl.
Příprava
Těstoviny necháme vařit v osolené vodě dle návodu na sáčku. Po uběhnutí 1/2 doby varu si připravíme hlubší pánev, vlijeme do ní obsah konzervy s tuňákem (pokud je zde příliž oleje, odlijeme z konzervy). Přidáme koření dle chuti, nakrájíme veškerou zeleninu na kostičky, vhodíme do pánve a zamícháme. Po minutě přidáme rajčatový protlak a sůl. Nakonec vložíme sýr, necháme roztát a zamícháme. Těstoviny vložíme na talíř a přilijeme hotovou omáčku, dozdobíme bylinkami a na plátky nakrájenou mozzarelou.
Poznámky
Dobrou chuť!