Ingredience: 500g mletého hovězího masa, 1 vejce, 2 stroužky česneku, 1 lžíce citrónové kůry, 1 lžíce citrónové šťávy, 2 plátky celozrnného toustového chleba, 2 lžíce strouhanky, sůl, pepř, sušená bazalka a petržel
Postup přípravy: Česnek nakrájíme nadrobno a nebo jej propasírujeme. Toustový chleba nasekáme nebo nastrouháme. Do misky dáme maso, vejce, toustový chléb, česnek, citrónovou šťávu a kůru, 2 špetky bazalky, 2 špetky petržele, osolíme a opepříme podle chuti. Řádně promícháme, nejlépe rukama. Tvarujeme malé kuličky, které smažíme po všech stranách na oleji. Podáváme s rajskou omáčkou a těstovinami nebo houskovým knedlíkem
Počet porcí: 4 Doba přípravy: 30 min.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář